Tipărirea fotografiilor în era modernă: cum să ne pregătim și să comandăm online fotografiile noastre imprimate


Tipărirea și organizarea fotografiilor în albume este o tradiție de zeci de ani, însă în era modernă, această posibilitate a trecut oarecum pe plan secund. Totuși, tipărirea fotografiilor și realizarea diferitelor albume nu a fost niciodată mai simplă, având în vedere că acum totul se poate face online.

Amintiri tangibile

Fotografia are tradiții imense la nivel global, deoarece atât profesioniștii, cât și utilizatorii obișnuiți pot realiza fotografii excelente, care pot fi cele mai bune și mai tangibile reprezentări ale amintirilor noastre. Deși răspândirea largă a fotografiei a durat câteva decenii, astăzi pare aproape de neconceput că realizarea unei fotografii era mai mult decât un click pe smartphone. Cel mai probabil complexitatea tehnologică din trecut a contribuit la faptul că fotografiile și albumele foto sunt o parte atât de importantă a memoriei oamenilor. 

Aproape sigur, în fiecare gospodărie se găsesc câteva albume foto, sau fotografii prin casă, pe pereți, pe mobilier sau pur și simplu depozitate într-o cutie undeva. Fotografiile sunt amprente importante ale amintirilor noastre, de aceea tipărirea lor rămâne importantă și în era digitală. Imaginea vizibilă pe ecranul telefonului, camerei foto sau PC-ului este doar un set de date, din care tipărirea fotografiilor creează ceva concret. Acest proces este acum mai simplu ca niciodată.

Schimbările tehnologice

De-a lungul istoriei, au fost cunoscute și răspândite numeroase forme de developare a fotografiilor, dar realizarea imaginilor tipărite nu a fost niciodată atât de simplă şi comodă ca acum. Acest lucru se datorează în primul rând răspândirii tehnologiei digitale, deoarece acum nu mai sunt necesare procese chimice complicate pentru a obține fotografiile din film. Soluțiile moderne de tipărire a fotografiilor oferă imagini de înaltă calitate, similare tipăririi obișnuite, care pot fi comandate de oricine pe platforma online Sooters. 

Deoarece calitatea de bază a imaginii, dimensiunea tipăririi sau tipul și calitatea hârtiei utilizate ca suport pot fi extrem de importante în procesul de tipărire a fotografiilor, este recomandat să lăsăm acest proces în mâinile experților. Aceasta nu înseamnă că pentru utilizatori tipărirea fotografiilor ar fi mai complicată în vreun fel, deoarece toți parametrii necesari pot fi selectați cu doar câteva click-uri pentru a obține rezultatul optim. Și cum obţinem acest lucru pe site-ul Sooters? Să vedem!

  1. Primul pas este să selectăm fotografiile pe care dorim să le tipărim. Acest lucru se poate face de pe computer, telefon sau prin selectarea imaginilor salvate în contul de utilizator. 
  2. După încărcarea fotografiilor, avem posibilitatea de a le edita, alegând dimensiunea fotografiei, numărul de exemplare, dacă imaginea va umple complet dimensiunea selectată, va avea o ramă sau dacă vom păstra proporțiile originale? 
  3. Apăsând butonul de editare de sub imagine, pot fi setate numeroși alți parametri pentru a optimiza și mai mult tipărirea fotografiei. Filtre, luminozitate, contrast, saturație și multe alte caracteristici pot fi ajustate cu ușurință. 
  4. În timpul editării, este posibilă rotirea și decuparea fotografiei, astfel încât să putem edita fotografia inițială. În procesul de tipărire a fotografiilor, hârtia este, de asemenea, importantă, așa că putem alege între o suprafață lucioasă sau mată. 
  5. Apăsând butonul de comandă, putem selecta opțiunea standard de tipărire și preluarea a fotografiilor sau varianta rapidă.

Tipărirea fotografiilor simplificată

Așa cum se vede din lista de mai sus, tipărirea online a fotografiilor necesită într-adevăr doar câteva click-uri, iar întregul proces pe site-ul Sooters este bine ghidat pentru fiecare utilizator. De la selectarea fotografiilor, editare și setarea parametrilor, până la plasarea comenzii, totul durează doar câteva minute, asigurând astfel confortul absolut al clientului. Pe site-ul Sooters, plata este simplă și sigură, iar după finalizarea și plasarea comenzii, rezultatul final ajunge în doar câteva zile. 

Pe lângă soluțiile tradiționale de tipărire a fotografiilor, Sooters oferă și diverse alternative creative, care pot ridica păstrarea amintirilor la un nou nivel. Obiecte decorative, tablouri pe pânză, carte foto, albume foto și alte soluții ingenioase sunt disponibile pentru cei care doresc să își păstreze amintirile în formă tangibilă. Tipărirea fotografiilor este așadar mai simplă ca niciodată, iar opțiunile creative de developare extind și mai mult posibilitățile disponibile. Să ne păstrăm amintirile cu doar câteva click-uri!