Despre noi

Zâmbetul este cea mai frumoasă amintire

Iar noi îți prelucrăm amintirile cu zâmbetul pe buze

Știm cu certitudine cât de mult înseamnă pentru tine pozele developate și păstrate cu drag. 
Tocmai din acest motiv, ne dorim ca tu să te bucuri de aceste amintiri expuse pe cât mai multe obiecte posibile, în cât mai multe forme, și desigur, în cea mai bună calitate. 
 Atunci când ne uităm împreună cu cei dragi la fotografiile developate, sentimentul este mult mai profund ca atunci când privim fotografii în format digital. 
Pozele developate sau printate ne sunt la îndemână oricând, pot fi expuse oriunde în casă, iar atunci când vrem să vizualizăm trecerea timpului, este suficient să punem două poze una lângă alta. 
 Fotografiile noastre sunt purtătorii schimbării și instrumente ale nostalgiei, așadar merită să fie developate în cea mai bună calitate. 
 Știm că o experiență adevărată presupune o developare de calitate. Culori reale și vii, nuanțe perfecte și durabilitate. La Sooters noi îți oferim toate astea. 
Nu lucrăm doar cu poze. Lucrăm cu zâmbetul pe buze astfel încât rezultatul muncii noastre să te facă să zâmbești și tu. Așadar, indiferent de natura serviciilor de care ai nevoie în domeniul developării și printării fotografiilor - vrei să developezi câteva fotografii, vrei să creezi o fotocarte, sau ai oferi un cadou personalizat cu fotografii celor dragi - la noi vei găsi toate serviciile și produsele necesare, iar calitatea va fi întotdeauna maximă. 
 Suntem prima firmă în domeniul developării fotografiilor, care își asumă garanție 100%, atât la produse, cât și la servicii. În cadrul serviciului nostru de clienți, echipa noastră îți stă la dispoziție, indiferent dacă ai nevoie de ajutor tehnic, ai o întrebare sau poate o  propunere.