Condiții generale de contract

Proprietarul unic al site-ului

SOOTERS FOTO.RO S.R.L.

Datele vânzătorului

SOOTERS FOTO.RO S.R.L.
Sediu: loc. sat Turulung,
Str.Principala nr.1, jud. Satu Mare;

C.U.I.: RO32326170;
RON: RO86BACX0000000950310000
Eur: RO59BACX0000000950310001
HUF: RO32BACX0000000950310002

Adresă sediu central

Sediu: loc. sat Turulung,
Str.Principala nr.1, jud. Satu Mare;
Adresă e-mail: info@sooters.ro

Obiectul contractului

Caracteristicile fiecărui produs comercializat de către SOOTERS FOTO.RO S.R.L. în magazinul online pe numele www.sooters.ro se găsesc în descrierea aferentă. Vă rugăm vizitați pagina web al producătorului pentru specificațiile oficiale ale produsului.

Prețul de cumpărare

Prețul afișat reprezintă prețul de cumpărare brut al produsului și conține TVA-ul. La comenzile de pe site-ul www.sooters.ro accepți automatic și ești de acord cu condițiile de cumpărare descrise pe www.sooters.ro, totodată accepți situația în care un produse este ”în limita stocului disponibil”.

www.sooters.ro nu garantează funcționarea site-ului fără întrerupere sau fără erori. www.sooters.ro nu este responsabil pentru erorile sau distrugerea informațiilor în cazuri extreme. Dacă stocul produsului ales de tine este epuizat, îți stăm la dispoziție cu produse alternative. Ne rezervăm dreptul de a schimba prețul și stocul oricând.

Condiții și procesul plății cu card

Plata se poate efectua cu cardurile Visa, VISA Electron, EuroCard/MasterCard, după înregistrarea datelor cerute.

După alegerea serviciului cumpărat, și alegerea opțiunii ”Plată on-line” vei fi transferat pe platforma băncii. Astfel datele cardului bancar vor fi securizate de sistemul de secretizare al băncii, și nu vor fi accesibile pentru nimeni. Procesul de cumpărare și plată este despărțit, astfel vânzătorul nu obține datele cardului bancar, doar despre efectuarea plății.

În cazul plății cu card bancar după succesul tranzacției (verificarea validității cardului și al soldului disponibil) banca va prelua contravaloarea serviciului.

Modurile și condițiile renunțării

Plata cu cardul nu se poate anula, din cauza rapidității, plata se efectuează practic în momentul alegerii comenzii. Dacă nu ai primit serviciul solicitat , trimite-ne reclamația la adresa de e-mail info@sooters.ro.

Modurile și condițiile reclamației

Nu este posibilă plata de mai multe ori al aceluiași produs sau plata unei sume mai mari datorită sistemului bancar însărcinat cu tranzacția plății on-line. Dacă totuși ai motiv de reclamație scrie-ne la adresa info@sooters.ro. Dacă reclamația proprietarului cardului bancar este îndreptățită, suma cerută va fi rambursată conform modului acceptat de către Bancă.

Modul folosirii și utilizării datelor clienților

Datele primite de la Clienți le folosim doar în scopul îndeplinirii serviciilor solicitate.

Informații despre siguranța și utilizarea datelor

Banca K&H garantează siguranța plății cu card bancar. Datele cardului bancar sunt protejate cu o secretizare SSL de 128 bite. Softverul de căutare utilizat de către cumpărător secretizează datele proprietarului înainte de trimitere, astfel acestea ajung într-un format codat la Banca K&H, pentru a le proteja de persoane străine.

Întrucât softverul de căutare utilizat de către tine (cerințe minime Netscape 4.7 sau Windows Internet Explorer 5) nu îngăduie secretizarea SSL, nu se poate realiza plata online prin card bancar.

Dreptul de retragere din contract

Prin intermediul acestor Termeni si Conditii, Clientul (persoană fizică) este informat că nu beneficiază de dreptul de a se retrage din contract după data livrării Produselor, deoarece toate Produsele furnizate de www.sooters.ro prin intermediul Paginii web sunt personalizate și confecționate conform specificațiilor Clientului. Clientul nu beneficiază de dreptul de retragere, în conformitate cu prevederile articolului 16 litera c) din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Produsele avariate în timpul livrării se schimbă gratuit. Dacă nu există această posibilitate, se va returna prețul produsului. Dacă produsul comandat are defecte sau se deteriorează în 14 zile de la momentul cumpărării, www.sooters.ro va schimba acest produs.

La unele produse am definit rezoluția minimă a fotografiilor, în consecință nu ne putem asuma garanția doar la fotografiile care satisfac aceste cerințe. Dacă ai trimis fotografii cu rezoluție mai mică nu putem garanta perfecțiunea produsului.

Confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal

www.ooters.ro administrează datele personale confidențial, doar în folosul îndeplinirii serviciului comandat, nu le pune la dispoziția unor terțe persoane. Aceasta este valabilă și pe galeriile foto încărcate de vizitatori, care se pot accesa doar cu parola definită de către proprietarul contului.

Dreptul de renunțare la cumpărare

Cumpărătorul poate să renunțe la produs cu opt zile după livrarea acesteia. Aceasta nu este valabilă în cazul serviciilor. După actul de renunțare vânzătorul returnează prețul produsului în maxim treizeci de zile. Cumpărătorul suferă prețul returnării produsului. Produsul se poate returna doar în ambalajul original și cu documentele de garanție. Schimbul fără cost este posibil doar dacă ambalajul original cu accesoriile și documentele se trimit înapoi în stare intactă.

Prevederile legale

Firma SOOTERS FOTO.RO S.R.L. satisface prevederilor legale actuale. Conform legilor și ordinelor, produsele cumpărate în magazinul nostru sunt însoțite de manual de utilizare și de certificat de garanție în limba română.

Manual de utilizare în limba română

Legea prescrie ca toate produsele să fie însoțite de manual de utilizare în limba română identică cu cea străină. Nu este suficientă un manual prescurtat.

Garanție

Vânzătorul este obligat să asigure funcționarea produsului în termenul definit de către el. Este dispensat de această responsabilitate dacă poate să dovedească folosirea neadecvată de către cumpărător.

Loading...